car-outline

Tarek 2008 Kft

078111-black-white-pearl-icon-business-phone-cell2

A szakemberek kimutatták, hogy az autók belterében a külső levegőből megtelepedő vírusok és baktériumok, valamint az autóban fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák is megtalálhatóak a légkondicionáló berendezésekben előforduló egészségre ártalmas mikroorganizmusok mellett.

Az ózonos légtisztítás során a jármű utasterébe magas koncentrációjú ózon gázt juttatunk, mely nagyon erős fertőtlenítő hatása révén elpusztít minden baktériumot, vírust, penészt. Megszünteti a kellemetlen szagokat, legyen az dohányfüst, állati, vagy emberi szag, kifolyt üzemanyag, oldószer, vagy az elhanyagolt klímatisztításmiatt a szellőzőrendszerből jövő büdös levegő, bűz.

A légnemű ózon eljut az utastér eldugottabb részeibe is, megtisztítja a baktériumok melegágyát, a teljes szellőzőrendszert, és a klímarendszert. A hagyományos autóbelső takarítással ellentétben az ózon a szövetek, kárpitok felületén is megszünteti a szagmolekulákat.

Szagtalanítás, fertőtlenítés

cropped-kep-1

Fényszóró felújítás

bmw-headlight-restoration

A műanyag fényszórók az időjárás viszontagságait nehezen viselik, néhány év alatt besárgulhat a felületük.

 

A sárga búrák nemcsak esztétikai hibák, hanem nagyban visszafogják a fényszórók világítási teljesítményét is. A felületükön lévő UV-védő réteg idővel elszíneződik, bemattul, lekopik, egy ilyen autót eladni sem egyszerű/értékcsökkentő tényező, sokan ugyanis megijednek tőle - ki akar vásárlás után egy lámpacserével indítani?

 

Nagyon kis költséggel óriásit lehet emelni az éjszaki vezetés biztonságán, ég és föld az előtte-utána állapot egy rendesen lemattult lámpatesttel.